Sun12.11 Mon12.12 Tue12.13 Wed12.14 Thu12.15 Fri12.16 Sat12.17
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH LOGANN 10:00 AM 45 mins
cancelled DURRA 10:45 AM (45mins)
BARRE MICHELLE 11:00 AM 60mins
cancelled AISYAH 12:00 PM (45mins)
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH LOGANN 12:00 PM 45 mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH LOGANN 2:00 PM 45 mins
FLYCYCLE BEGINNER BOON 2:00 PM 45mins
RESTORATIVE YOGA JOSEPHINE 2:45 PM 60mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH LOGANN 4:00 PM 45 mins
 
FLYCYCLE BEGINNER SYI LING 12:00 PM 45mins
HATHA YOGA DIYANA 12:15 PM 60mins
FLYCIRCUIT TRIPLE THREAT RAF 1:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT TRIPLE THREAT RAF 2:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT TRIPLE THREAT RAF 4:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT TRIPLE THREAT RAF 5:30 PM 45mins
FLYRIDE Caitlyn 5:50 PM 45mins
FLYRIDE KELLY 6:55 PM 45mins
FLYCIRCUIT TRIPLE THREAT RAF 7:00 PM 45mins
HATHA YOGA DIYANA 7:20 PM 60mins
FLYRIDE ZORAYA 8:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT TRIPLE THREAT RAF 8:30 PM 45mins
cancelled GO 9:05 PM (45mins)
 
FLYRIDE GO 10:45 AM 45mins
FLYCYCLE BEGINNER GO 12:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH RAF 1:00 PM 45 mins
BARRE HAYATI 1:30 PM 60mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH RAF 2:30 PM 45 mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH RAF 4:00 PM 45 mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH RAF 5:30 PM 45 mins
FLYRIDE: BEAST TO FEAST Jojo 5:50 PM 45mins
YIN YANG YOGA JOSEPHINE 6:10 PM 60mins
FLYRIDE JASON 6:55 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH RAF 7:00 PM 45 mins
FLYCYCLE BEGINNER SZONG 8:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH RAF 8:30 PM 45 mins
FLYRIDE SMEI JIN 9:05 PM 45mins
 
FLYCYCLE BEGINNER ZORAYA 10:45 AM 45mins
BARRE HAYATI 11:00 AM 60mins
FLYRIDE SHIN 12:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON RAF 1:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON RAF 2:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON RAF 4:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON RAF 5:30 PM 45mins
FLYRIDE THESSH 5:50 PM 45mins
FLYRIDE MICHELLE W 6:55 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON RAF 7:00 PM 45mins
BARRE REN 7:20 PM 60mins
FLYRIDE VANIA 8:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON RAF 8:30 PM 45mins
FLYRIDE KARYAN 9:05 PM 45mins
 
FLYRIDE RACH LEE 10:45 AM 45mins
HATHA YOGA JOSEPHINE 12:15 PM 60mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH RAF 1:00 PM 45 mins
BARRE MICHELLE 1:30 PM 60mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH RAF 2:30 PM 45 mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH RAF 4:00 PM 45 mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH RAF 5:30 PM 45 mins
FLYRIDE AMANDA 5:50 PM 45mins
HATHA VINYASA JOSEPHINE 6:10 PM 60 mins
FLYRIDE JASON 6:55 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH RAF 7:00 PM 45 mins
DANCE: ZUMBA ARY 7:20 PM 60 mins
FLYCYCLE BEGINNER ZORAYA 8:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH RAF 8:30 PM 45 mins
FLYRIDE ZONG 9:05 PM 45mins
 
FLYRIDE AISYAH 10:45 AM 45mins
FLYRIDE SHAFIQ 12:00 PM 45mins
POWER PILATES JOSEPHINE 12:15 PM 60mins
FLYCIRCUIT TRIPLE THREAT HAZZA 1:00 PM 45mins
HATHA YOGA DIYANA 1:30 PM 60mins
FLYCIRCUIT TRIPLE THREAT HAZZA 2:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT TRIPLE THREAT HAZZA 4:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT TRIPLE THREAT HAZZA 5:30 PM 45mins
动感飞轮 BRANDON 5:50 PM 45mins
FLYRIDE: BEAST TO FEAST ESTHER / CARMEN Y 6:55 PM 45mins
FLYCIRCUIT TRIPLE THREAT HAZZA 7:00 PM 45mins
FLYCYCLE BEGINNER AGGIE 8:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT TRIPLE THREAT HAZZA 8:30 PM 45mins
FLYRIDE MEI JIN 9:05 PM 45mins
 
FLYCIRCUIT EMOM ALI 10:00 AM 45mins
FLYCYCLE BEGINNER ZONG 10:45 AM 45mins
YIN YANG YOGA JOSEPHINE 11:00 AM 60mins
FLYCIRCUIT EMOM ALI 12:00 PM 45mins
FLYRIDE WARRIOR KARYAN 12:00 PM 60mins
ASHTANGA YOGA JOSEPHINE 12:15 PM 60 mins
FLYCIRCUIT EMOM ALI 2:00 PM 45mins
FLYCYCLE BEGINNER KELLY 2:00 PM 45mins
FLYRIDE DANNIE 3:10 PM 45mins
FLYCIRCUIT EMOM ALI 4:00 PM 45mins
FLYRIDE: BEAST TO FEAST Jojo 4:20 PM 45mins