Sun5.22 Mon5.23 Tue5.24 Wed5.25 Thu5.26 Fri5.27 Sat5.28
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH LOGANN 10:00 AM 45 mins
FLYRIDE DURRA 10:45 AM 45mins
BARRE MICHELLE 11:00 AM 60mins
cancelled RACHEL 12:00 PM (45mins)
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH LOGANN 12:00 PM 45 mins
FLYCYCLE BEGINNER BOON 2:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH LOGANN 2:00 PM 45 mins
cancelled JOSEPHINE 2:45 PM (60mins)
FLYRIDE KAI 3:10 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH LOGANN 4:00 PM 45 mins
 
FLYCIRCUIT METCON LOW 1:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON LOW 2:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON LOW 4:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON LOW 5:30 PM 45mins
cancelled KAI 5:50 PM (45mins)
FLYRIDE KELLY 6:55 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON LOW 7:00 PM 45mins
cancelled DIYANA 7:20 PM (60mins)
FLYRIDE ZORAYA 8:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON LOW 8:30 PM 45mins
FLYCYCLE BEGINNER SZONG 9:05 PM 45mins
 
FLYRIDE GO 10:45 AM 45mins
FLYCYCLE BEGINNER GO 12:00 PM 45mins
cancelled HAYATI 12:15 PM (60mins)
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH LOW 1:00 PM 45 mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH LOW 2:30 PM 45 mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH LOW 4:00 PM 45 mins
cancelled HAYATI 4:30 PM (60mins)
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH LOW 5:30 PM 45 mins
cancelled Jojo 5:50 PM (45mins)
cancelled JOSEPHINE 6:10 PM (60mins)
FLYRIDE JASON 6:55 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH LOW 7:00 PM 45 mins
FLYCYCLE BEGINNER CHLOE 8:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH LOW 8:30 PM 45 mins
FLYRIDE VANIA 9:05 PM 45mins
 
FLYCYCLE BEGINNER ZORAYA 10:45 AM 45mins
cancelled HAYATI 12:15 PM (60mins)
FLYCIRCUIT EMOM LOW 1:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT EMOM LOW 2:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT EMOM LOW 4:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT EMOM LOW 5:30 PM 45mins
FLYRIDE STELLA 5:50 PM 45mins
HATHA YOGA Chelsea 6:10 PM 60mins
FLYRIDE MICHELLE W 6:55 PM 45mins
FLYCIRCUIT EMOM LOW 7:00 PM 45mins
BARRE REN 7:20 PM 60mins
FLYRIDE VANIA 8:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT EMOM LOW 8:30 PM 45mins
FLYCYCLE BEGINNER SZONG 9:05 PM 45mins
 
FLYRIDE MJ 12:00 PM 45mins
HATHA YOGA JOSEPHINE 12:15 PM 60mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH MATTHEW 1:00 PM 45 mins
BARRE MICHELLE 1:30 PM 60mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH MATTHEW 2:30 PM 45 mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH MATTHEW 4:00 PM 45 mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH MATTHEW 5:30 PM 45 mins
YIN YANG YOGA JOSEPHINE 6:10 PM 60mins
FLYRIDE JASON 6:55 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH MATTHEW 7:00 PM 45 mins
cancelled ARY 7:20 PM (60 mins)
FLYCYCLE BEGINNER ZORAYA 8:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL STRENGTH MATTHEW 8:30 PM 45 mins
FLYRIDE ZONG 9:05 PM 45mins
 
FLYRIDE SHAFIQ 12:00 PM 45mins
POWER PILATES JOSEPHINE 12:15 PM 60mins
FLYCIRCUIT METCON HAZZA 1:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON HAZZA 2:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON HAZZA 4:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON HAZZA 5:30 PM 45mins
FLYRIDE MICHELLE W 5:50 PM 45mins
FLYRIDE ESTHER 6:55 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON HAZZA 7:00 PM 45mins
FLYCYCLE BEGINNER AGGIE 8:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON HAZZA 8:30 PM 45mins
FLYRIDE MEI JIN 9:05 PM 45mins
 
FLYCIRCUIT EMOM IMAN 10:00 AM 45mins
FLYRIDE ZONG 10:45 AM 45mins
YIN YANG YOGA JOSEPHINE 11:00 AM 60mins
FLYCYCLE BEGINNER SZONG 12:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT EMOM IMAN 12:00 PM 45mins
ASHTANGA YOGA JOSEPHINE 12:15 PM 60 mins
FLYCIRCUIT EMOM IMAN 2:00 PM 45mins
FLYRIDE KELLY 2:00 PM 45mins
FLYRIDE MEI JIN 3:10 PM 45mins
FLYCIRCUIT EMOM IMAN 4:00 PM 45mins
FLYRIDE Jojo 4:20 PM 45mins