Sun1.19 Mon1.20 Tue1.21 Wed1.22 Thu1.23 Fri1.24 Sat1.25
INTRO TO CIRCUIT SHEQIN 8:00 AM 60 MINS
FLYCIRCUIT METCON CASSANDRA 9:00 AM 45mins
FLYCYCLE BEGINNER STEPH 9:30 AM 45mins
FLYCIRCUIT METCON SHEQIN 10:00 AM 45mins
FLYRIDE NICK 10:45 AM 45mins
FLYCIRCUIT METCON CASSANDRA 11:00 AM 45mins
FLYRIDE IVAN 12:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON SHEQIN 12:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON CASSANDRA 1:00 PM 45mins
cancelled ELAINE 1:30 PM (45mins)
FLYRIDE VANIA 2:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON SHEQIN 2:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON SHEQIN 3:00 PM 45mins
FLYRIDE PUI YI 3:10 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON SHEQIN 4:00 PM 45mins
 
FLYCIRCUIT METCON FAIZ 6:45 AM 45mins
HOT FLYRIDE THERESA 7:00 AM 45mins
FLYCIRCUIT METCON MARCUS 7:35 AM 45mins
FLYCIRCUIT METCON FAIZ 8:25 AM 45mins
FLYRIDE AIMAN OX 9:30 AM 45mins
FLYCIRCUIT METCON MARCUS 9:30 AM 45mins
FLYCIRCUIT METCON FAIZ 10:30 AM 45mins
FLYCIRCUIT METCON MARCUS 11:30 AM 45mins
FLYCIRCUIT METCON FAIZ 12:20 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON FATHI 1:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON FAIZ 2:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON FATHI 3:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON FATHI 4:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON ELAINE 5:30 PM 45mins
FLYRIDE BERNICE 6:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON FATHI 6:30 PM 45mins
FLYRIDE CRYSTAL 7:15 PM 45mins
OHM-FLO MIX YOGA CARMEN 7:20 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON ELAINE 7:30 PM 45mins
FLYRIDE JAWS 8:20 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON FATHI 8:30 PM 45mins
DANCE: ZUMBA ARY 8:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON ELAINE 9:20 PM 45mins
FLYRIDE ASHLEY 9:25 PM 45mins
 
FLYCIRCUIT STRENGTH FAIZ 6:45 AM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH FAIZ 7:45 AM 45mins
HOT FLYRIDE NICK 8:15 AM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH FAIZ 9:00 AM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH FAIZ 11:15 AM 45mins
FLYRIDE JASMIN 12:00 PM 45mins
HIIT: TRIPLE THREAT MD 12:15 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH FAIZ 12:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH FATHI 1:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH CALVIN 2:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH CALVIN 3:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH FATHI 4:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH CALVIN 5:30 PM 45mins
FLYRIDE LYE 6:00 PM 45mins
cancelled VIVIAN 6:10 PM (45mins)
FLYCIRCUIT STRENGTH FATHI 6:30 PM 45mins
FLYRIDE ZORAYA 7:15 PM 45mins
FITBÉBÉ: TOTAL BODY JAM AILEEN 7:20 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH CALVIN 7:30 PM 45mins
FLYRIDE FAIZ 8:20 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH FATHI 8:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH CALVIN 9:20 PM 45mins
FLYRHYTHM THERESA 9:25 PM 45mins
 
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL FAIZ 6:45 AM 45min
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL FATHI 7:35 AM 45min
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL FAIZ 8:25 AM 45min
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL FATHI 9:30 AM 45min
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL FAIZ 10:30 AM 45min
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL FATHI 11:30 AM 45min
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL FAIZ 12:20 PM 45min
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL FATHI 1:30 PM 45min
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL FAIZ 2:30 PM 45min
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL CALVIN 3:30 PM 45min
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL CALVIN 4:30 PM 45min
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL SONIA 5:30 PM 45min
FLYCYCLE BEGINNER W NICK 6:00 PM 45mins
HIIT: TRIPLE THREAT MD 6:10 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL CALVIN 6:30 PM 45min
FLYRIDE ISHAQ 7:15 PM 45mins
FITBÉBÉ: TOTAL BODY JAM AILEEN 7:20 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL SONIA 7:30 PM 45min
FLYRIDE JAWS 8:20 PM 45mins
GURLESQUE CASSIDY LA CRÈME 8:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL CALVIN 8:30 PM 45min
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL SONIA 9:20 PM 45min
FLYRIDE CRYSTAL 9:25 PM 45mins
 
FLYCIRCUIT STRENGTH FATHI 6:45 AM 45mins
HOT FLYRIDE ALLYSON 7:00 AM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH FATHI 7:45 AM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH FATHI 9:00 AM 45mins
FLYRIDE JASMIN 9:30 AM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH FATHI 11:15 AM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH FATHI 12:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH FAIZ 1:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH FATHI 2:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH FAIZ 3:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH FAIZ 4:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH SONIA 5:30 PM 45mins
FLYCYCLE BEGINNER STEPH 6:00 PM 45mins
HIIT: MAJOR CORE AIMAN OX 6:10 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH FAIZ 6:30 PM 45mins
FLYRHYTHM STEPH 7:15 PM 45mins
OHM-FLO MIX YOGA CARMEN 7:20 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH SONIA 7:30 PM 45mins
FLYRIDE W AIMAN OX 8:20 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH FAIZ 8:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT STRENGTH SONIA 9:20 PM 45mins
FLYRIDE VANIA 9:25 PM 45mins
 
FLYCIRCUIT METCON FATHI 9:00 AM 45mins
FLYRIDE ISABEL 9:30 AM 45mins
HIIT: TRIPLE THREAT MD 9:45 AM 45mins
FLYCIRCUIT METCON CALVIN 10:00 AM 45mins
FLYRIDE DEBBIE 10:45 AM 45mins
FLYCIRCUIT METCON FATHI 11:00 AM 45mins
FUNCTIONAL YOGA ELAINE 11:00 AM 45mins
FLYRIDE SYAFIQ 12:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON CALVIN 12:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON FATHI 1:00 PM 45mins
FLYRIDE AIMAN OX 2:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON CALVIN 2:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON FATHI 3:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT METCON CALVIN 4:00 PM 45mins
 
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL ANSHILA 9:00 AM 45min
FLYRHYTHM STHERESA 9:30 AM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL CALVIN 10:00 AM 45min
FLYCYCLE BEGINNER ZORAYA 10:45 AM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL ANSHILA 11:00 AM 45min
HIIT: TRIPLE THREAT MD 11:00 AM 45mins
FLYRIDE W AIMAN OX 12:00 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL CALVIN 12:00 PM 45min
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL ANSHILA 1:00 PM 45min
FITBÉBÉ: TOTAL BODY JAM AILEEN 1:30 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL CALVIN 2:00 PM 45min
FLYRIDE JASMIN 2:00 PM 45mins
HIIT: MAJOR CORE AIMAN OX 2:45 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL ANSHILA 3:00 PM 45min
FLYCYCLE BEGINNER SZORAYA 3:10 PM 45mins
FLYCIRCUIT FUNCTIONAL CALVIN 4:00 PM 45min
FLYRIDE FAIZ 4:20 PM 45mins